Транспортни проекти: вдъхновение за пощенски картички

Пощенски картички с инфраструктурни транспортни проекти от България отличени в конкурс на Европейската комисия

Три вдъхновяващи пощенски картички с визии на инфраструктурни проекти от България, изпълнявани по Оперативна програма „Транспорт“, са отпечатани и се разпространяват в цяла Европа. Гледки от градовете София, Русе и Бургас са отличени в конкурс за снимки на проекти, финансирани с европейски средства по инициативата „Европа в моя регион“ (#EUinmyRegion). Фотосите представят успешно реализирани проекти: софийското метро, системата VTMIS за управление на морския трафик и речната информационна системата Булрис, където общата инвестиция от европейските фондове е над 150 млн. евро. Пощенските картички, освен с красивата си визия и оригинален дизайн, допринасят за популяризиране на проектите с кратката информация за същността  и ползите, отпечатана на гърба на всяка една от тях.

Картичките са публикувани в Инстаграм  профила на Управляващия орган на Оперативна програма „Транспорт и транспортна инфраструктура“: https://www.instagram.com/op_transport_bulgaria/?hl=bg.

Повече за инициативата „Европа в моя регион“, организирана от Европейската комисия можете да се информирате, следвайки линка https://ec.europa.eu/regional_policy/bg/policy/communication/euinmyregion.