wrapper

Актуални отворени процедури

Структурни фондове на ЕС

Единен информационен портал

  • Актуални новини
Всички новини

Календар / СъбитияПон
Вт
Ср
Чет
Пет
Съб
Нед

СРЕЩА С МЕДИИТЕ В ПЛЕВЕН 10:00

На 19 ноември 2018 г. от 10:00 ч. Областният информационен център – Плевен кани представителите на медиите на неформална среща в офиса на ул. „Дойран“ № 81А.

Акцентът са предстоящите събития в Плевен като част от Националната кампания, свързана с бъдещето на Кохезионната политика.


ОИЦ – Велико Търново с информационна среща в гр. Стражица 10:30

На 19 ноември (понеделник) 2018 г. от 10,30 часа в Зала 311 на Община Стражица, ОИЦ – Велико Търново ще проведе информационна среща на тема „Актуални и предстоящи възможности за финансиране от ЕСИФ“. За участие в събитието са поканени представители на местната власт, бизнеса, учебни заведения, обществени и неправителствени организации, заинтересовани граждани и др.


ОИЦ – ВРАЦА ОРГАНИЗИРА ИНФОРМАЦИОННА СРЕЩА В ОРЯХОВО И КОЗЛОДУЙ 11:00

На 19.11.2018 г. (понеделник) от 11:00 часа в ресторант Старата Къща и от 16:00 в заседателната зала на Община Козлодуй, Областен информационен център – Враца организира информационни срещи. По време на срещите ще бъде предоставена информация за актуални процедури и предстоящи възможности за кандидатстване по Оперативните програми. Участниците ще научат и новостите по Програма за развитие на селските райони и Информационна система за управление и наблюдение на европейските средства в България. Предстоящи процедури и възможности за 2019 и бъдещето на Кохезионната политика.

Срещата е част от поредица срещи, които ще се проведат в периода от 12 ноември до 30 ноември във всички общини на област Враца.


ИНФОРМАЦИОННА СРЕЩА В ОБЩИНА ТУТРАКАН НА ТЕМА „СОЦИАЛНО ВКЛЮЧВАНЕ В ОБЩНОСТТА“ 11:00

На 19 ноември (понеделник) 2018 г., от 11:00 ч., в Зала в Община Тутракан, гр.Тутракан ще се състои информационна среща за представяне на процедура „Социално включване в общността“ по ОП „Развитие на човешките ресурси“ 2014-2020.


ОБЛАСТЕН ИНФОРМАЦИОНЕН ЦЕНТЪР – ХАСКОВО ОРГАНИЗИРА ИНФОРМАЦИОННИ СРЕЩИ С МЛАДИТЕ ХОРА ОТ ОБЩИНА ХАРМАНЛИ 13:10

На 19.11.2018 г. (понеделник), от 13:10 часа, в СУ „Неофит Рилски“ гр. Харманли, Областен информационен център – гр. Хасково ще проведе публично информационно събитие на тема: „Европа за младите хора”. Срещата е насочена към младежи и представителите на образователните институции в област Хасково, с цел подпомагане усвояването на средствата от ЕСИФ по оперативните програми, представяне на програма „Еразъм+“ и запознаване на младите хора с техните права в ЕС.


Fond bg

Актуални отворени процедури

Всички отворени процедури

eufunds.bg - Видео

Hide Main content block

Оперативни програми

Относно

Порталът се доразвива и поддържа по проект 0045-ЦИО-3.2 „Поддръжка и доразвиване на Единния информационен портал за Структурните фондове и Кохезионния фонд в България www.eufunds.bg” (BG161PO002-3.2.01-0004-C0001). Проектът е осъществен с финансовата подкрепа на оперативна програма "Техническа помощ", съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие.