wrapper

Актуални отворени процедури

Структурни фондове на ЕС

Единен информационен портал

  • Актуални новини
Всички новини

Календар / СъбитияПон
Вт
Ср
Чет
Пет
Съб
Нед

ОИЦ - КЮСТЕНДИЛ ОРГАНИЗИРА ИНФОРМАЦИОННА СРЕЩА В ГРАД БОБОВ ДОЛ 10:30

На 19 октомври (петък) от 10:30ч. в заседателната зала на Община Бобов дол екипът на ОИЦ - Кюстендил ще проведе информационна среща на тема „Европейско финансиране за неземеделски дейности и стартиране на бизнес“.


ОИЦ - КЮСТЕНДИЛ ОРГАНИЗИРА ИНФОРМАЦИОННА СРЕЩА В ГРАД САПАРЕВА БАНЯ 13:00

На 19 октомври (петък) от 13:00ч. в заседателната зала на Община Сапарева баня екипът на ОИЦ - Кюстендил ще проведе информационна среща на тема „Европейско финансиране за неземеделски дейности и стартиране на бизнес“.


ОИЦ – ПАЗАРДЖИК ОРГАНИЗИРА ИНФОРМАЦИОННА СРЕЩА В РАКИТОВО 13:30

На 19 октомври 2018 г. от 13:30 ч. в Заседателна зала на Община Ракитово, експерти от Областен информационен център – Пазарджик организират информационна среща, на която ще представят възможностите за инвестиции по ПРСР и ОПИК в Област Пазарджик.


ОИЦ-СИЛИСТРА ОРГАНИЗИРА ГРАЖДАНСКИ ДИАЛОГ НА ТЕМА „БЪДЕЩЕТО НА ПОЛИТИКАТА НА СБЛИЖАВАНЕ НА ЕС“ 17:00

На 19 октомври (петък) 2018 г., от 17:00 ч., в зала „Версай“, гр.Силистра ще бъде проведен Граждански диалог относно Многогодишната финансова рамка (МФР) 2021-2027 г. и регламентите за новия програмен период на ЕС. В събитието ще вземат участие евродепутатите Андрей Новаков и Емил Радев. Диалогът е част от Национална кампания на мрежата от Областни информационни центрове в България, посветена на бъдещето на Политиката на сближаване на ЕС.


Fond bg

Актуални отворени процедури

Всички отворени процедури

eufunds.bg - Видео

Hide Main content block

Оперативни програми

Относно

Порталът се доразвива и поддържа по проект 0045-ЦИО-3.2 „Поддръжка и доразвиване на Единния информационен портал за Структурните фондове и Кохезионния фонд в България www.eufunds.bg” (BG161PO002-3.2.01-0004-C0001). Проектът е осъществен с финансовата подкрепа на оперативна програма "Техническа помощ", съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие.