ОИЦ-ВАРНА – ДОМ НА НЕПРАВИТЕЛСТВЕНИТЕ ОРГАНИЗАЦИИ

„Областният информационен център-Варна е дом на неправителствените организации“. С тези думи председателят на Асоциация „Да съхраним жената“ Йорданка Ненчева изрази своята благодарност към центъра и подчерта неговата роля при подпомагане на неправителствения сектор в морската столица при работата му по проекти с европейско финансиране.

Управителят на ОИЦ-Варна д-р Виктория Николова заяви, че в негово лице местните организации винаги ще намират отговорен и надежден партньор, който да подпомага дейността и да подкрепя инициативите им.

Като благодарност за доброто сътрудничество от асоциацията връчиха сертификат на д-р Николова и подариха на центъра картина – символ на дългогодишните и ползотворни отношения. И двете страни изразиха надежда, че съвместната работа ще продължи и в бъдеще. 


Областен Информационен Център – Варна: тел.: 052/ 820 911, 052/ 820 955, e-mail: oic.varna@eufunds.bg;  адрес: пл. „Св.Св. Кирил и Методий“ 2 /Козирката/; web: www.eufunds.bg, www.varna.bg; група във FB: Областен информационен център - Варна