ОИЦ-ВАРНА ИЗПРАЩА УСПЕШНА 2022 ГОДИНА

Областният информационен център-Варна изпраща успешна и ползотворна година, по време на която управителят д-р Виктория Николова и ръководените от нея експерти активно работиха за популяризиране на ролята и целите на европейските фондове и финансираните от тях програми.

От началото на 2022 г. до момента в центъра са постъпили близо 5000 въпроса от потенциални бенефициенти и вече реализиращи проекти жители на територията на Област Варна, които са намерили експертен отговор. За периода ОИЦ-Варна е провел и се е включил в 60 събития, в които са участвали над 2100 души. За изтеклите 11 месеца публикациите в регионалните и национални медии и на единния информационен портал Eufunds.bg са над 2000. На страниците на Българската телеграфна агенция, с която центърът си партнира успешно, са поместени 105 авторски материала на ОИЦ-Варна.

Във Фейсбук групата и страницата на центъра членуват над 3500 души, голяма част от които следят публикациите от чужбина. Актуална информация се публикува ежедневно и в социалната мрежа Линкетин.

Амбицията на Областния информационен център-Варна е да запази доброто си партньорство и ползотворно сътрудничество с бизнеса, медиите, университетите и училищата, неправителствения и научния сектор, с местни и държавни администрации, със земеделските производители от областта, и да продължи да бъде и през новата 2023 година разпознаваем и надежден източник на информация.


Областен Информационен Център – Варна: тел.: 052/ 820 911, 052/ 820 955, e-mail: oic.varna@eufunds.bg; адрес: пл. „Св.Св. Кирил и Методий“ 2 /Козирката/; web: www.eufunds.bg, www.varna.bg; група във FB: Областен информационен център - Варна