ОИЦ – Разград се включва и тази година в кампанията „Мениджър за един ден”

Областен информационен център (ОИЦ) – Разград се включва в 21-то издание на инициативата „Мениджър за един ден”. Тя се осъществява от Джуниър Ачийвмънт – България. 

В рамките на един ден участниците – младежи на възраст от 16 до 29 години, ще получат възможност за кариерно ориентиране и ще се запознаят с реалната работна среда в Областния информационен център – Разград.

Събитието ще се състои на 27 април и ще премине под надслов Започни от тук!”.

В електронната платформа на кампанията ОИЦ - Разград обяви „свободна“ длъжност „Експерт по европейски програми и проекти“.

Желаещите ученици и студенти могат да кандидатстват до 20 април 2023 г. (понеделник), използвайки следния линк: mfd.jabulgaria.org/job/ekspert-po-evropeyski-programi-i-proekti/

Одобряването на кандидатурите ще стане на тази дата. Обмен на допълнителна информация и координация с участниците ще се извършва в периода 20 април – 27 април.

На 27 април в офиса на ОИЦ - Разград одобрените младежи ще се запознаят с дейността и предоставяните услуги от мрежата от Областни информационни центрове, с Единния информационен портал www.eufunds.bg и Информационната система за управление и наблюдение на средствата от ЕС в България ИСУН 2020.

Участниците ще се информират как се разработват, подават и отчитат европроекти. Ще консултират гражданите и бизнеса как да се привлича финансиране от европейските програми в периода 2021 - 2027 г.

Както и досега, намеренията на екипа на ОИЦ - Разград са да направи събитието ползотворно и незабравимо за младите хора!

 

Областен информационен център - Разград е част от мрежата от 27 Областни информационни центъра за популяризиране на Европейските структурни и инвестиционни фондове (ЕСИФ) в България.