МИГ Завет-Кубрат организира обучения за екипа на сдружението

В изпълнение дейностите по проект „Подготовка и разработване на Стратегия за водено от общностите местно развитие на територията на МИГ Завет-Кубрат” по подмярка 19.1 „Помощ за подготвителни дейности” от мярка 19 „Водено от общностите местно развитие”, финансиран  от Програмата за развитие на селските райони 2014-2020 г., Местната инициативна група (МИГ)  Завет-Кубрат ще проведе обучения на екипа на сдружението, както следва:

  • На 21 юни 2023 г. (сряда), от 10:00 часа, в гр. Завет, (заседателна зала на общината), на тема „ПРСР за програмен период 2021-2027 г.”.
  • На 23 юни 2023 г. (петък), от 10:00 часа, в гр. Кубрат (заседателна зала на общината), на  тема „Възможности за разработване на стратегия за ВОМР, финансирана от ЕЗФРСР или от повече от един от Европейските структурни и инвестиционни фондове”.

В обученията ще вземат участие екипът на МИГ Завет-Кубрат, представители на общинските управи и на местните общности.

 

Областен информационен център - Разград е част от мрежата от 27 Областни информационни центъра за популяризиране на Европейските структурни и инвестиционни фондове (ЕСИФ) и Европейските фондове при споделено управление (ЕФСУ) в България.