Кубратска фирма разширява предлаганите услуги с евросредства

Фирма „Мишани” ЕООД от град Кубрат въвежда нови услуги в действащия си автосервиз:  ще се извършва кербоване, окомплектоване и ремонт на маркучи за високо налягане за селскостопански машини, климатици и индустриална техника.

Диверсификацията и разширяването на предлаганите услуги и дейности стават възможни с финансиране от Програмата за развитие на селските райони 2014-2020 г.  чрез мярка 6.4 „Инвестиционна подкрепа за неземеделски дейности” от стратегията за ВОМР на МИГ Завет - Кубрат.

Общата стойност на проекта е 91 167 лева, сумата на безвъзмездната финансова помощ е 45 583 лева, а останалата част е собствено участие на бенефициента.

Проектните дейности включват закупуване, доставка и монтаж на машини и оборудване: преса за хидравлични маркучи, отрезна и забелваща машини, гумодемонтажна машина за камиони, автобуси, селскостопанска и индустриална техника, бутален компресор,   зарядно-стартерно устройство, пневмо-хидравличен крик,  водоструйка, инструментална количка, фотосоларен шлем и заваръчен апарат, и други.

Ще бъде изградена система за видеонаблюдение на обекта, гарантираща сигурността в и около сервиза. Предвижда се изграждането на стая за отдих на персонала и кът за изчакване на клиентите, обзаведени с климатик, кафе машина и автомат за вода.

Времето за изпълнение на проектните дейности е до средата на 2025-та година.

 

Областен информационен център - Разград е част от мрежата от 27 Областни информационни центъра за популяризиране на Европейските структурни и инвестиционни фондове (ЕСИФ) и Европейските фондове при споделено управление (ЕФСУ) в България.