ОИЦ-ВАРНА - ЛИДЕР ПО БРОЙ ПУБЛИКАЦИИ В ПОРТАЛА EUFUNDS.BG

Над 780 публикации в единния информационен портал Eufunds.bg има Областният информационен център-Варна от началото на 2019 година до момента. В секцията на ОИЦ-Варна ежедневно се публикуват текстове, представящи проекти, реализирани по различни оперативни програми или с друго донорско и европейско финансиране. Част от тях са авторски и са резултат от посещения и срещи с бенефициенти на територията на Област Варна. Амбицията на центъра е всеки текст да бъде придружен с актуални снимки, които да дават реална представа за дейностите и резултатите от изпълнението на всеки проект.

Освен за добри практики, ОИЦ-Варна публикува информация за актуални възможности за финансиране, както и аналитични материали за броя и стойността на проектите, които се изпълняват в Област Варна по различни програми.

Място на Единния информационен портал на Европейските структурни и инвестиционни фондове намират и текстовете на ОИЦ-Варна, отразяващи събития, организирани от центъра, или такива, в които е участник. Като уважаван партньор той е чест гост на различни срещи и инициативи, информация за които също се публикува в Eufunds.bg.


Областен Информационен Център – Варна: тел.: 052/ 820 911, 052/ 820 955, e-mail: oic.varna@eufunds.bg; адрес: пл. „Св.Св. Кирил и Методий“ 2 /Козирката/; web: www.eufunds.bg, www.varna.bg; група във FB: Областен информационен център - Варна