МИГ „ДЕВНЯ-АКСАКОВО“ ПРОВЕДЕ ИНФОРМАЦИОННИ СРЕЩИ ПО МЯРКА 7.2 ОТ ПРСР

Местна инициативна група „Девня – Аксаково“ проведе две информационни срещи на тема „Възможности за финансиране на проектни предложения по мярка 7.2 „Инвестиции в създаването, подобряването или разширяването на всички видове малка по мащаби инфраструктура“ от Програмата за развитие на селските райони 2014-2020 г.

Срещите, които се състояха в общините Аксаково и Девня, бяха реализирани в изпълнение на дейности по подмярка 19.4 „Текущи разходи и популяризиране на стратегия за Водено от общностите местно развитие“ от ПРСР. В тях се включиха заинтересовани лица от територията на двете общини.

Пред участниците бяха представени всички параметри на мярката, по която предстои да стартира прием на проектни предложения. Присъстващите бяха запознати с условията за кандидатстване - допустимост на кандидатите, дейности и разходи, както и разполагаем финансов ресурс.

Желаещите да получат подробна информация по мярка 7.2 „Инвестиции в създаването, подобряването или разширяването на всички видове малка по мащаби инфраструктура“ могат да го направят на електронната страница на сдружението https://migda.org/, както и на място в офиса на МИГ „Девня-Аксаково“.


Областен Информационен Център – Варна: тел.: 052/ 820 911, 052/ 820 955, e-mail: oic.varna@eufunds.bg;  адрес: пл. „Св. Св. Кирил и Методий“ 2 /Козирката/; web: www.eufunds.bgwww.varna.bg;  страница във FB: Областен информационен център - Варна